STJÄRNKULLEN
nova x bastian

sassyfrass cassiopeia - sassyfrass andromeda - sassyfrass orion

RLD N RLD F RLD A LD Startklass Siggen's Supernova x SE UCH DK UCH HTM I Bastian

RLD N RLD F RLD A LD Startklass Siggen's Supernova (US CH Tallyrand Halo Chaser x C.I.B. NO UCH SE UCH NORD V-10 Siggen's Hazel)
Nova är en mentalt stabil och balanserad tik med stor arbetslust och “will to please”. Hon har tävlat mästarklass i rallylydnad, gjort 2 nollade lopp i agility av 3 starter och tagit diplom i lydnadens startklass. Från utställning har hon med sig flertalet CK, reserv-cert och ett cacib. Nova har genomfört BPH med skott och bedömdes vara en positiv hund, utan aggressioner, samt helt obrydd av skott. I vardagen är Nova en klok, matglad och positiv hund som gärna hänger med på allt jag hittar på. I träning är hon lätt att motivera både med mat, leksak och social belöning. Hon är otroligt miljöstark och har inga problem att komma till ro, varken i röriga miljöer eller på tävling.

DK UCH SE UCH HTM I Bastian (NO UCH SE UCH NORD V-15 Siggen's Pusjkin x FD I SE UCH SE V-15 Amber)
Bastian är dubbel utställningschampion som dessutom visat framfötterna i hundsporten Heelwork To Music. Han är, i likhet med Nova, en hund vars mentalitet tilltalar mig. Han har en fin balans mellan att vilja jobba och att kunna koppla av när så krävs. Han har genomfört ett BPH som visade en social och orädd hund utan rädsla för skott. Bastian är en kärvänlig kille, som vill göra sin matte och husse nöjd. Han älskar att gosa, träna och vara med på äventyr. Det är en kille som har passion och lever efter måttot, jag älskar världen därför älskar världen mig!

© Copyright Kennel Sassyfrass